19 Eylül 2020
Rektör Erdal, şehit babası Zeki Kılınç’ı arayarak eğitim hayatındaki başarılarından dolayı tebrik etti.
18 Eylül 2020
​Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Bilim, Kültür ve Sanat Merkezi, sanal gezinti uygulaması ile Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Müdürlüğünün öğretmenlere tavsiye ettiği
18 Eylül 2020
Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Birimi yürüttüğü başarılı projelerle dünyaya açılan bir kapı olmayı sürdürüyor.
15 Eylül 2020
Anadolu Üniversitesi’nin proje teklifi kabul edilerek, personel ve öğrenci hareketliliği gerçekleştirmek üzere 194.475,00 Avro hibe sağlandı.
15 Eylül 2020
Eskişehir’in belli otel ve restoranlarında çalışan profesyonel aşçılar iki haftalık eğitimin sonunda 11 Eylül Cuma günü katılım belgelerini aldı.
14 Eylül 2020
Vali Erol Ayyıldız, Anadolu Üniversitesi öncülüğünde çalışmaları sürdürülen URAYSİM proje sahasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
10 Eylül 2020
Anadolu Üniversitesi’nde uzun yıllar hem akademik hem de sportif alanlarda hizmet vermiş Dr. Muzaffer Öğütveren, Rektör Erdal tarafından ağırlandı.
09 Eylül 2020
Anadolu Üniversitesi ve EJER dergisinin birlikte düzenlediği 7. Uluslararası Avrasya Eğitim Araştırmaları Kongresi, “Eğitimin Geleceği ve 21. Yüzyıl Becerileri” ana teması ile
08 Eylül 2020
​Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Özel Yetenek Sınavı heyecanı devam ediyor.
08 Eylül 2020
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi pandemi koşullarında öğrenme yöntemlerini geliştirmek amacıyla Anadolu Öğrenme Yönetim Sistemi eğitimi gerçekleştirdi.
07 Eylül 2020
Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde 10 – 13 Eylül tarihlerinde çevrimiçi olarak 7’inci Uluslararası Avrasya Eğitim Araştırmaları Kongresi düzenlenecek.