29 Ağustos 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
29 Ağustos 2020
Anadolu Üniversitesi, Rektör Prof. Dr. Fuat Erdal’ın girişimleri ile bir ilke daha imza atarak yeni eğitim-öğretim yılında aday öğrencilere birçok farklı kategoride karşılıksız burs
28 Ağustos 2020
Anadolu Üniversitesi, 2020 yılı YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından yüksek kontenjan doluluk oranlarıyla dikkat çekti.
28 Ağustos 2020
2020-2021 Örgün Sistem Öğretim Yılı Planlaması Çalıştayı Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde tamamlandı.
27 Ağustos 2020
Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SODİGEM), yenilenen kadrosuyla vakit kaybetmeden çalışmalarına başladı.
27 Ağustos 2020
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Öğretmenliği Programı’nda eğitim görmek isteyen öğrenci adayları, özel yetenek sınavından geçti.
26 Ağustos 2020
Sağlıklı ve güvenli bir eğitim öğretim yılı sunmak amacıyla bir araya gelen Anadolu Üniversitesi, ESOGÜ ve ESTÜ yönetimleri, 27 Ağustos Perşembe günü çalıştay düzenleyecek.
26 Ağustos 2020
Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
24 Ağustos 2020
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti. Rektörlük makamında gerçekleşen ve
22 Ağustos 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Prof. Dr. Fuat Erdal, T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) Başkanı Doç. Dr. Salim Atay’a iade-i ziyarette bulundu.
22 Ağustos 2020
​Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Mustafa Verşan Kök’ü ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ve