25 Mayıs 2020
Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SODİGEM) birinci yılını kutluyor.
22 Mayıs 2020
Pandemi süreci ile bu sene Ramazan Bayramı’na daha önce hiç deneyimlemediğimiz bir şekilde hazırlandığımızı dile getiren SODİGEM uzmanları, dijital bayram kutlamalarına dikkat çekti.
19 Mayıs 2020
Anadolu Üniversitesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
14 Mayıs 2020
Anadolu Üniversitesi SODİGEM, bireylerin pandemi dönemindeki dijital yaşamlarını inceledi.
14 Mayıs 2020
Koronavirüs salgını dolayısıyla sokağa çıkma kısıtlamasına tabi tutulan 0-14 yaş arası çocuklar, 40 gün sonra ilk kez dışarı çıkarak soluğu Yunusemre Kampüsü'nde aldı.
05 Mayıs 2020
Anadolu Üniversitesi SODİGEM, pandemi döneminde en çok kullanılan sosyal medya platformlarının yaptığı yenilikleri inceledi.
04 Mayıs 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Yunus Emre Kampüsü içerisinde yaşayan sokak hayvanlarını sahipsiz bırakmadı.
02 Mayıs 2020
Dijital eğitimin dünyadaki öncü kurumlarından Anadolu Üniversitesi, Türkiye’nin ilk sanal eğitim fuarında aday öğrencilerle bir araya geliyor.
02 Mayıs 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Uluslararası Yunus Emre Kültür ve Sanat Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
29 Nisan 2020
Anadolu Üniversitesi SODİGEM, 23 Nisan tarihinde ilan edilen 4 günlük sokağa çıkma yasağında bireylerin, ailelerin ve influencerlar'ın bu süre zarfını nasıl geçirdiklerini inceledi.
27 Nisan 2020
Anadolu Üniversitesi SODİGEM, Yankı Odası kavramını tanımlayarak etkilerini ve etkilerinden kurtulma yollarını paylaştı.