23 Nisan 2020
Sosyal Bilimler Dergisi'nin, Rektör Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı editörlüğündeki "100. Yılında TBMM - Milli Egemenlik Özel Sayısı", 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda
23 Nisan 2020
Yeni Koronavirüs (COVID-19) salgını kapsamında alınan önlemler doğrultusunda Eğitim Bilimleri Enstitüsü ve Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde çevrimiçi sınavlar başladı.
22 Nisan 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
21 Nisan 2020
Anadolu Üniversitesi, COVID-19 salgınına karşı ülkemizin yürüttüğü mücadeleye destek olmak için AUBİBAM'ın ileri teknoloji ürünü olan PCR cihazını Şehir Hastanesi’nin hizmetine
10 Nisan 2020
Anadolu Üniversitesi SODİGEM, video konferans görüşmeleri süresince dikkat edilmesi gereken önemli noktalara dair tavsiyeler verdi.
09 Nisan 2020
Anadolu Üniversitesi SODİGEM konferans uygulamalarında ve uzaktan eğitim platformlarında kişisel verilerin korunması ile ilgili uyarılarda bulundu.
06 Nisan 2020
On binlerce markanın sosyal medya performanslarını her ay ölçümleyen SocialBrands’ın verilerine göre Anadolu Üniversitesi, yükseköğretim kurumları arasında yine birinci sırada yer
06 Nisan 2020
Rektör Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Anadolu Ajansı’nın kuruluşunun 100. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
30 Mart 2020
Rektör Çomaklı, düzenlediği basın toplantısında Koronavirüs tehdidine karşı alınan tedbirler doğrultusunda Açıköğretim sistemi ara sınavlarının uygulanması konusunda
29 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi, Koronavirüs tedbirleri süresince sıkça tercih edilen online alışveriş sitelerinde dikkat edilmesi gerekenleri sıraladı.
28 Mart 2020
Güvenli sosyal mesafeyi korumak adına evde kalmamız gereken bugünlerde, Anadolu Üniversitesi evde yapılacak egzersizler konusunda tavsiyelerde bulunuyor.