26 Mart 2020
Koronavirüs nedeniyle tüm dünyanın evlerine çekilmesi internet kullanımında ciddi bir artışa neden oldu.
24 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi, Koronavirüs'e karşı kampüsün her bir noktasını düzenli olarak dezenfekte ederek sıkı tedbirler alıyor.
24 Mart 2020
Koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında eğitime verilen 1 haftalık aranın ardından 23 Mart Pazartesi itibarıyla uzaktan eğitim süreci başladı.
23 Mart 2020
Uzaktan öğrenimde; 40 yıllık tecrübesi ve 3 milyona yakın öğrencisi bulunan Anadolu Üniversitesi, Eğitim Bilişim Ağı (EBA) ve uzaktan öğrenim dönemi hakkındaki tavsiyelerini 8 madde
22 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, TV100 ekranlarında yayınlanan ve kısa sürede özellikle gençler arasında trend olan Uykusuzlar Kulübü programına konuk oldu.
20 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi güvenli sosyal mesafenin nasıl uygulanacağı konusunda bilgilendiriyor.
18 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik, Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (SODİGEM) Bilim Kurulu, "Koronavirüs" hakkındaki uyarılarına bir yenisini ekledi.
18 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Türk milletinin destan yazarak kazandığı "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi" dolayısıyla bir mesaj
14 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi SODİGEM, öğretimi sürekli hale getiren dijital platform Eğitim Bilişim Ağı (EBA) hakkında velileri ve öğrencileri bilgilendirecek içerikler hazırladı.
13 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, “Koronavirüs” (COVİD-19) tehlikesine ilişkin açıklamalarda bulundu.
13 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi SODİGEM Bilim Kurulu, içinde bulunduğumuz dijital çağda alınması gereken "Koronavirüs" önlemlerini belirledi.