10 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi Psikoloji ve Yaşam Kulübü tarafından düzenlenen “Değişen Be(y)nim” adlı seminer, 9 Mart Pazartesi günü Öğrenci Merkezi Salon 2009’da gerçekleştirildi.
10 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi radyosu, Radyo A hafta boyunca 17.00 - 19.00 saatleri arasında Chanson Fransızca Şarkılar Yayın Kuşağı ile dinleyicilerine Fransızca şarkılar dinletecek.
10 Mart 2020
“Atatürk’ün Hastalığı, Vefatı, Cenaze Töreni ve Defin İşlemleri: İddialar ve Gerçekler” isimli söyleşi, 9 Mart Pazartesi günü Şener Şen Kültür Salonu'nda gerçekleştirildi.
09 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Eskişehirli kadınları unutmadı.
09 Mart 2020
Türkiye’de ve dünyada yaşanan önemli konulara ilişkin eğitim, araştırma ve bilimsel faaliyetlerde bulunan ANASAM, söyleşilerine devam ediyor.
09 Mart 2020
Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Üyesi Dr. Murat Yılmaz ve T.C. Başbakanlık Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Atatürk Araştırma Merkezi üyesi Dr. Ali Güler, Anadolu
09 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından düzenlenecek olan, “I. Kariyer Günü”, etkinliği 11 Mart Çarşamba günü Turizm Fakültesi Fuaye Alanı’nda gerçekleşecek.
09 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi İletişim Kulübünün on altıncısını düzenlediği “Kampüste Reklam Var” etkinliği 7-8 Mart tarihlerinde gerçekleştirildi.
08 Mart 2020
Rektör Çomaklı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
08 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi bünyesinde bir sosyal sorumluluk projesi olarak kurulan Tazelenme Üniversitesi, 60 yaş üstü bireylere yönelik sınavsız ve ücretsiz olarak hizmetini sürdürüyor.
08 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Eskişehirspor’a destek olmak ve moral vermek için tribündeydi.