12 Mart 2020
Yükseköğretim Kurumu (YÖK) tarafından “Koronavirüs” (COVID-19) riskine karşı önlem almak amacıyla Türkiye genelindeki tüm üniversitelerde öğretime 3 haftalık ara verileceği
12 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, İstiklal Marşı'nın kabulünün 99. yıl dönümü hakkında bir mesaj yayımladı.
12 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SODİGEM) tarafından düzenlenen eğitimlerin 18.’si Hacı Süleyman Çakır Anadolu Lisesinde
12 Mart 2020
"Kadın ve Toprak" temalı fotoğraf yarışmasının eserleri, Üniversitemiz Fotoğrafçılık Kulübü ve Eskişehir Ticaret Borsası işbirliği ile üniversitemizde sergilendi.
12 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından bu yıl ilk defa düzenlenen “I. Kariyer Günü” 11 Mart Çarşamba günü Turizm Fakültesi Fuaye Alanı’nda gerçekleştirildi.
10 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi SODİGEM tarafından gerçekleşen “Etkin Sosyal Medya Kullanımı Ve Dijital Güvenlik” eğitimlerine devam ediyor.
10 Mart 2020
Yabancı Diller Yüksekokulu öğrencileri 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında fotoğraf sergisi düzenledi.
10 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi Eczacılık ve Sağlık Kulübü tarafından 8'incisi düzenlenen ''Her Yönüyle Eczacılık Sempozyumu'' Öğrenci Merkezi Salon 2016'da gerçekleştirildi.
10 Mart 2020
Ondokuz Mayıs Üniversitesinde görev yapan öğretim görevlilerinin sergileri, Anadolu Üniversitesinde açıldı.
10 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi Turizm Rehberliği Bölümü tarafından düzenlenen “3D Frig Vadisi Gösterimi” 9 Mart Pazartesi günü Turizm Fakültesi Sanal ve Arttırılmış Gerçeklik
10 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi’nin, Uluslararası Havalimanları Konseyi (ACI) akademik üyeliği, ACI kurumsal sosyal medya hesabından duyuruldu.