07 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi öğrencisi Onur Kenar, 30. Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışmasında iki ayrı ödüle layık görüldü.
06 Mart 2020
“Yüz Yüze Kültürel Etkileşim Dersi öğrencileri Rektörle Buluşuyor” etkinliği 5 Mart Perşembe günü Şener Şen Kültür Salonu’nda gerçekleştirildi.
06 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Profesör Rahmi Atalay 5 Mart Perşembe günü Öğrenci Merkezi Salon Anadolu’da düzenlenen toplantı ile öğrenci kulüplerinin başkanlarıyla bir
06 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından 6 Mart Cuma günü “ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanları Koordinasyon Kurulu Ön Değerlendirme Toplantısı” düzenlendi.
05 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Uygulama Laboratuvarı'nda, 4 Mart Çarşamba günü “Uzak Doğu Mutfağı ve Teppan Uygulamaları” atölyesi düzenlendi.
05 Mart 2020
SARAR Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı Rektörlük Ofisinde 5 Mart Perşembe günü ziyaret etti.
05 Mart 2020
Türkiye’nin yerel, ulusal ve uluslararası alanda kalkınmasına önem veren Anadolu Üniversitesi, bu kapsamda BEBKA Eskişehir Animasyon Sektörü Danışma Kurulu Toplantısı’na ev
05 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Birimi, Erasmus Öğrenci Değişim Programı’na seçilen öğrenciler için birinci oryantasyon toplantısı düzenledi.
05 Mart 2020
Uluslararası öğrenciler Yüz Yüze Kültürel Etkileşim dersi ile Türkiye'yi ve Türk kültürünü öğreniyor.
04 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi, Uluslararası Havalimanları Konseyi (ACI)'nin Türkiye'den tek akademik üyesi oldu.
04 Mart 2020
“Milli Bir Eğitim Sistemi Nasıl Olmalı?” başlıklı konferans 2 Mart Pazartesi günü Şener Şen Kültür Salonu’nda gerçekleştirildi.