04 Mart 2020
Engelsiz Anadolu Kulübü, Dünya İşitme Engelliler Günü'ne özel seminer düzenledi.
04 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından düzenlenen “Turizmde Sektörel İlişkiler” adlı seminerlerin ikincisi, 2 Mart Pazartesi günü Turizm Fakültesi Amfi IV’te
04 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi Kırmızı Kongre salonunda 26 şubat çarşamba günü ombudsmanlığın dünü bugünü yarını tartışıldı.
03 Mart 2020
Kaynağı ve tedavisi henüz tespit edilememiş olan Korona Virüs hakkında Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Öztürk bazı açıklamalarda bulundu.
03 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi (BAUM) Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi ve TÜRKSAT arasında bir toplantı gerçekleşti.
02 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, İdlib Şehitleri ve Bahar Kalkanı Harekâtı dolayısıyla mesaj yayımladı.
02 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SODİGEM) tarafından İzmir’in Buca ilçesinde, “Farklı Yönleriyle Sosyal Ağlar ve Dijital
02 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi ile Türkiye TT Hotels Turkey Otel Hizmetleri Turizm ve Ticaret A.Ş. arasında 2 Mart 2020 Pazartesi günü iş birliği protokolü imzalandı.
27 Şubat 2020
Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü Başkanlığı ile İzmir Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen “Vergi Bilinci ve Gönüllü Uyum”
27 Şubat 2020
“20.Asrın Faciası: Hocalı Soykırımı ve Basında Hocalı Fotoğraf Sergisi” isimli anma etkinliği Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Salon 2009'da gerçekleştirildi.
26 Şubat 2020
Anadolu Üniversitesi son günlerde dünya gündeminde yer alan virüs salgınları kaynaklı hastalıklara karşı gerekli önlemleri hızla alarak hazırlık ve faaliyet planı hazırladı.