26 Şubat 2020
Anadolu Üniversitesi SODİGEM tarafından İzmir’in Buca ilçesinde, “Farklı Yönleriyle Sosyal Ağlar ve Dijital Oyunlar Paneli” düzenlenecek.
25 Şubat 2020
Anadolu Üniversitesi Vergi haftası etkinlikleri kapsamında "Vergilemede Güncel Gelişmeler" paneli düzenlendi.
24 Şubat 2020
Anadolu Üniversitesi SODİGEM, dijital ortamda çeşitli yollara başvurularak gerçekleşen dolandırıcılık olayları hakkında vatandaşları uyardı.
21 Şubat 2020
Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü tarafından düzenlenen “Dünya Turist Rehberliği Günü” etkinliği, 21 Şubat Cuma günü gerçekleşti.
21 Şubat 2020
Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenen ''Arama Konferansı'' 20 Şubat Perşembe günü İİBF Sergi Salonu'nda gerçekleştirildi.
21 Şubat 2020
Dilek Livaneli’nin konuşmacı olarak katıldığı ‘Bir Dilek Yetmez’ söyleşisi, 20 Şubat Perşembe günü Eğitim Bilimleri Fakültesi'nde gerçekleştirildi.
21 Şubat 2020
Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesinin girişimleriyle Anadolu Üniversitesi öğrencilerine sunulan fırsatlara bir yenisi daha eklendi.
21 Şubat 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Türkiye'nin en büyük kütüphanesi olma niteliği taşıyan, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi hakkında bir mesaj
20 Şubat 2020
Anadolu Üniversitesi Stratejik Araştırmalar Merkezi tarafından düzenlenen ANASAM söyleşilerinin 4’üncüsü olan “FETÖ ve Kadiyanilik” başlıklı söyleşi 19 Şubat Çarşamba günü
20 Şubat 2020
Eskişehir Valiliği, Anadolu Üniversitesi ve Eskişehir Sanayi Odası öncülüğünde “İç Anadolu E-İhracat Konferansı 2020” World Ecommerce Forum ( Worldef) işbirliğiyle gerçekleşti.
20 Şubat 2020
Son günlerde sosyal medya üzerinden çocuklar ve gençler arasında hızla yayılan “Skull Breaker Challenge” oyunu, ciddi yaralanmalara sebebiyet vererek ölüme varabilen sonuçlar doğurmaya