11 Aralık 2019
Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 11 Aralık Çarşamba günü ziyaret etti.
11 Aralık 2019
TBMM Bilişim Teknolojileri Bağımlılığıyla Mücadele Araştırma Komisyonu üyeleri Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı'yı ziyaret etti.
11 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından hazırlanan "Piyano Günleri", 9 Aralık Pazartesi günü Prof. Malgorzata Zarebinska söyleşisi ile açılışını yaptı.
11 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Girişimcilik Kulübü tarafından düzenlenen “Genç İstihdama Yönelik Politikalar” konferansı, 10 Aralık Salı günü İİBF Dekanlık Konferans Salonu’nda
11 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SODİGEM) lise öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirdiği eğitimlere Alpu ilçesi ile devam
10 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesinin de yayınlarıyla katıldığı Eskişehir 2. Kitap Fuarı, 10 Aralık Salı günü gerçekleştirilen törenle açıldı.
10 Aralık 2019
Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören ve beraberindeki heyet, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 10 Aralık Salı günü ziyaret etti.
10 Aralık 2019
İşletme ve Ekonomi Kulübü ile Yönetim ve Gelişim Kulübü işbirliğinde düzenlenen “Dünyada Kredi Garanti Sistemleri ve Yönetimi” başlıklı konferans 9 Aralık Pazartesi günü
09 Aralık 2019
İİBF Dekanlık Konferans Salonunda, günümüz ve geleceğin teknlojisi Endüstri 4.0 konuşuldu.
09 Aralık 2019
Eskişehir Büro Memur-Sen İl Başkanı Ali Selim Aktaş ve beraberindeki heyet, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 9 Aralık Pazartesi ziyaret etti.
09 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Şahin Demirci’yi 9 Aralık Pazartesi günü ziyaret etti.