19 Şubat 2020
Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Hadiye Ünsal, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 19 Şubat Çarşamba günü ziyaret etti.
19 Şubat 2020
Linux Kullanıcıları Derneği(LKD) Yetkilileri Doruk Fişek ve Adil Güneş Akbaş, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı ziyaret etti.
18 Şubat 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, “Öğrenci Kulüpleri Tanıtım Haftası” dolayısıyla açılan kulüp stantlarını ziyaret etti.
18 Şubat 2020
Öğrenci Kulüpleri Koordinatörlüğü tarafından 2019-2020 Bahar Dönemi için ikinci kez kayıt yaptıran üniversite öğrencileri için kulüp tanıtım stantları kuruldu.
18 Şubat 2020
“Dünya’da ve Türkiye’de Coğrafi İşaret Sistemi” konferansı 17 Şubat Pazartesi günü Şener Şen Kültür Salonu’nda düzenlendi.
18 Şubat 2020
Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından düzenlenen “Turizmde Sektörel İlişkiler” adlı seminer, 17 Şubat Pazartesi günü Turizm Fakültesi Amfi IV’te gerçekleştirildi.
17 Şubat 2020
Yunus Emre Kampüsünde bulunan sokak hayvanları için tasarlanan kedi evleri, kampüsün uygun noktalarına Dünya Kediler Günü’nde yerleştirildi.
16 Şubat 2020
Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi'nde ‘Sevdiğin İçin Yap!’ sloganıyla 14 Şubat Cuma günü çikolata yapımı etkinliği gerçekleştirildi.
14 Şubat 2020
Anadolu Üniversitesi ve Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleşen“Etkin Sosyal Medya Kullanımı ve Dijital Güvenlik” eğitimleri devam ediyor.
14 Şubat 2020
“Oxford Reader’s Academy Kitap Okuma Yarışması” etkinliğinin Anadolu Üniversitesi finalistleri belli oldu.
14 Şubat 2020
Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Anadolu Üniversitesi bünyesinde yayın yapan Radyo A’nın “Yönetici Odası” isimli yeni programına konuk oldu.