13 Şubat 2020
Anadolu Üniversitesi Doğa Sporları Kulübü (ANADOSK) üyeleri, Rektör Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı makamında ziyaret etti.
13 Şubat 2020
Anadolu Üniversitesi, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ile yapılan iş birliği protokolü çerçevesinde MAVİ VATAN-2020 Tatbikatına katılıyor.
12 Şubat 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, TRT Türkiye’nin Sesi Radyosunun canlı yayın konuğu oldu.
12 Şubat 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı Ankara ziyaretleri kapsamında TRT Web’e de ziyarette bulundu.
12 Şubat 2020
Sosyal medyayı en iyi yöneten Üniversiteler arasında 1. olan Anadolu Üniversitesi, başarısını Rektör Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’nın da katılığı pasta kesme töreniyle kutladı.
09 Şubat 2020
Anadolu Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Koordinatörlüğü, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’nın destekleriyle 2019 yılında 714 etkinlik düzenledi.
08 Şubat 2020
Objektif ve tarafsız olarak markaların sosyal medya performanslarını ölçümleyen SocialBrands'ın üniversiteler arası değerlendirmelerine göre Anadolu Üniversitesi Ocak ayında 1.liğe
07 Şubat 2020
Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SODİGEM)’in liselere yönelik “Etkin Sosyal Medya Kullanımı ve Dijital Güvenlik” eğitimleri
07 Şubat 2020
Rektör Çomaklı ve öğrencileri kıraç toprakları yeşerten Anadolu Üniversitesinin kurucusu Prof. Dr. Orhan Oğuz’u unutmadı.
06 Şubat 2020
“İngilizce Öğretimi Bağlamında Nerede Yanlış Yapıyoruz? Neler Yapmalıyız!” konferansı, 5 Şubat Çarşamba günü Anadolu Üniversitesi Şefik Yaşar Konferans Salonu’nda
06 Şubat 2020
Anadolu Üniversitesi Üstün Yetenekliler Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi (ÜYEP), İngiltere Keele Üniversitesi’nden Prof. Julius Kaplunov’u ağırladı.