06 Şubat 2020
Erasmus+ programı ile Anadolu Üniversitesi bünyesine yeni katılan yabancı öğrenciler için oryantasyon toplantısı düzenlendi
06 Şubat 2020
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi 5 Şubat Çarşamba günü “6. Sınıf Yönetimi ve Öğretimde İyi Örnekler” çalıştayı düzenledi.
05 Şubat 2020
Anadolu Üniversitesi SODİGEM tarafından liselere yönelik olarak gerçekleştirilen eğitimler, ikinci dönemde Mihalıççık ilçesi ile başladı.
04 Şubat 2020
Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 1’inci sınıf öğrencileri, 4 Şubat Salı günü düzenlenen törenle mesleklerinin simgesi olan beyaz önlükleri ilk kez giydi.
04 Şubat 2020
Anadolu Üniversitesi’nin yerel ortak olarak destek verdiği “Learning Diversity: A Case Study of Refugee Students in Primary School” projesi ilk toplantısı, 4 Şubat Pazartesi günü
04 Şubat 2020
Anadolu Üniversitesi Basın, İletişim ve Sosyal Medya’dan Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Levent Eraslan, Eskişehir’de görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.
03 Şubat 2020
Anadolu Üniversitesi Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi (BAUM) kurucuları arasında yer alan emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Ali Fuat Yüzer’e evinde ziyarette bulunuldu.
28 Ocak 2020
Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen "Mustafa Akgül Özgür Yazılım Kış Kampı”, farkındalık yaratmayı hedefleyen "Maskeni Tak, Bilinci Yaşat!" etkinliğine sahne oldu.
27 Ocak 2020
TÜYAP Eskişehir 2. Gıda Fuarı programında 26 Ocak Pazar günü Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi’nin gerçekleştirdiği atölye çalışmaları yer aldı.
27 Ocak 2020
Anadolu Üniversitesi SODİGEM, Elazığ’da meydana gelen 6,8’lik deprem sonrası sosyal medyada yürütülen algı operasyonları hakkında açıklama yaptı.
26 Ocak 2020
Anadolu Üniversitesi ve Türkiye Linux Kullanıcıları Derneği ortaklığıyla gerçekleştirilen "Mustafa Akgül Özgür Yazılım Kış Kampı" açılışı 25 Ocak Cumartesi günü Anadolu