24 Ocak 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı ve beraberindeki heyet, Eskişehir’in önde gelen markalarından ETİ Şirketleri’ni ziyarette bulundular.
23 Ocak 2020
TÜYAP tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Eskişehir Gıda Fuarı, 23 Ocak Perşembe günü TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen törenle açıldı.
23 Ocak 2020
Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Araştırma ve Uygulama Merkezi, Rektör Çomaklı başkanlığında kuruluş çalışmalarına devam ediyor.
23 Ocak 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Eskişehir Ticaret Odası (ETO) tarafından düzenlenen 'Geleceğe Değer Katan Liderler Ödül Töreni'ne katıldı.
22 Ocak 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, düzenlediği basın toplantısında gazetecilerle bir araya geldi.
20 Ocak 2020
“Bağımsız Yaşam İçin İstihdam” projesinin açılışı ve tanıtımı düzenlenen basın toplantısı ile 20 Ocak Pazartesi gerçekleştirildi.
17 Ocak 2020
Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Dr. Ali Taha Koç, Radyo A’da “Misafir Odası” programına konuk oldu.
17 Ocak 2020
Anadolu Üniversitesi, “Türkiye’nin Dijital Dönüşümü” söyleşisi ile Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Dr. Ali Taha Koç’u öğrencilerle buluşturdu.
17 Ocak 2020
Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SODİGEM) gençlere yönelik bilgilendirici çalışmalarını sürdürüyor.
16 Ocak 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti tarafından Es Group’un katkılarıyla
16 Ocak 2020
Anadolu Üniversitesi Dijital Dönüşüm Kulübü ve Yapay Zeka, Siber Güvenlik Kulübü’nün ortaklaşa düzenlediği “Türkiye’nin Dijital Dönüşümü” söyleşisi için Eskişehir’e