15 Ocak 2020
Havacılık alanında çığır açan TEI-PD170 isimli motorun teslim törenine, Anadolu Üniversitesi de katıldı.
15 Ocak 2020
Erzurum Kayak Kulübü Başkanı ve olimpiyat eski kayakçısı Atakan Alaftargil ve yönetim kurulu üyeleri, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı ziyaret etti.
15 Ocak 2020
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve beraberindeki heyet Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 14 Ocak Salı günü ziyaret etti.
14 Ocak 2020
Anadolu Üniversitesi ve ETO arasında, eğitim ve araştırma konularını kapsayan işbirliği protokolü 14 Ocak Salı günü imzalandı.
14 Ocak 2020
TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Anadolu Üniversitesi bünyesinde yayın yapan Radyo A’da, Elif Yılmaz’ın sunduğu “Misafir Odası” programına konuk oldu.
14 Ocak 2020
TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Anadolu Üniversitesi Genç Kadem Kulübü tarafından düzenlenen “Etki Odaklı Bilim, Teknoloji ve Yenilik Ekosisteminde Tübitak” konferansında
13 Ocak 2020
T.C. Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Semih Korkut ve beraberindeki heyet, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 13 Ocak Pazartesi
13 Ocak 2020
Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SODİGEM) tarafından liselere yönelik olarak gerçekleştirilen eğitimler hız kesmeden devam
13 Ocak 2020
Anadolu Üniversitesi Ar-Ge ve İnovasyon Koordinasyon Birimi olarak faaliyete geçen ARİNKOM TTO, kurulduğu 2013 yılından beri yürüttüğü faaliyetler ve sağladığı hizmetlerle ön plana
10 Ocak 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’nın desteğiyle kampüsün belli noktalarına yerleştirilen hayvan barınakları, sosyal medyada gündem oldu.
10 Ocak 2020
İHH Eskişehir İl Başkanı Musa Karadaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 9 Ocak Perşembe günü ziyaret etti.