Kampüs

09 Ocak 2020
ÜniESES Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Ak, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 9 Ocak Perşembe günü ziyaret etti.
09 Ocak 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Anadolu Üniversitesi Öğrencileri ile birlikte kampüsün çeşitli noktalarına kampüsteki dostlarımız için kulübe
08 Ocak 2020
"Mustafa Akgül Özgür Yazılım Kış Kampı" etkinliği 25-28 Ocak tarihlerinde Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde gerçekleştirilecek.
08 Ocak 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı ve ETB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Zeydan, eğitim, araştırma ve olası iş birliklerini konuşmak amacıyla bir araya geldi.
08 Ocak 2020
Anadolu Üniversitesi SODİGEM, son dönemde hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Sibel Ünli ve ailesinin sosyal medya saldırganlığına maruz kaldığını açıkladı.
08 Ocak 2020
Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde üç etkinlik birden gerçekleştirildi.
07 Ocak 2020
Türkiye’de ve dünyada yaşanan önemli konulara ilişkin eğitim, araştırma ve bilimsel faaliyetlerde bulunan Anadolu Üniversitesi Stratejik Araştırmalar Merkezi tüm hızıyla faaliyetlerine
06 Ocak 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Radyo Viva’da yayınlanan “İnce Ayar” programında canlı yayın konuğu oldu.
06 Ocak 2020
Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SODİGEM) tarafından gerçekleşen “Etkin Sosyal Medya Kullanımı ve Dijital Güvenlik”
05 Ocak 2020
Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Bilim Kültür ve Sanat Merkezi'nde yer alan Çocukların Matematik Atölyesi tarafından "Anlatı Buluşmaları" etkinliği 4 Ocak Cumartesi günü
05 Ocak 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, final sınavlarına hazırlanan öğrencilere kütüphanede sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.