04 Ocak 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı ve “Savaşçı” dizisi oyuncuları sınav döneminde olan Anadolu Üniversitesi öğrencilerine video mesajla desteklerini
03 Ocak 2020
Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Milli Eğitim Tiyatrosu Değerleri Anma Hareketi(METDAH) tarafından, Mehmet Akif Ersoy’u anma adına düzenlenen “Asım’ın Nesli” tiyatro oyunu,
03 Ocak 2020
Anadolu Üniversitesi, öğrenci kulüpleri aracılığıyla toplumsal sorunlara çözüm üretmeye devam ediyor.
02 Ocak 2020
Türkiye’de ve dünyada eğitimin öncü kurumlarından biri olan Anadolu Üniversitesi, eğitim ve hizmet odaklı anlayışı ile açtığı yüksek lisans programlarıyla adından söz ettirmeye
02 Ocak 2020
Anadolu Üniversitesi, Batı Avrupa’da İşletme Yönetimi ve Konaklama İşletmeciliği; KKTC’de ise İşletme Yönetimi ve İktisat tezsiz yüksek lisans programlarına öğrenci kabul edecek.
02 Ocak 2020
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencilerinin girişimi ile kurulan “Spor Kulübü”, Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi’ ndeki öğrenci kulüpleri arasındaki yerini
31 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Üniversitemiz Kurucu Hocası Prof. Dr. Orhan Oğuz’u telefonla arayarak yeni yılını kutladı.
31 Aralık 2019
ARİNKOM'da geleneksel hale gelen yeni yıl kutlaması Rektör Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı ve ARİNKOM personelinin katılımıyla gerçekleştirildi.
31 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Kreş ve Gündüz Bakımevi yeni yılı “Bir Yaş Büyüyorum” partisi ile karşıladı.
31 Aralık 2019
TÜBA-TÜBİTAK Bilim ödülleri, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde 30 Aralık Pazartesi Günü düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
30 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Genç Yeşilay Kulübü, teknoloji bağımlılığına dikkat çekmek amacıyla, Öğrenci Merkezi fuaye alanında “Telefonu Bırak, Kitaba Bak” etkinliğini düzenledi.