30 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
30 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri, M.Ö. 7. bin yılından beri yerleşim yeri olmuş, pek çok medeniyete beşiklik etmiş, her kültürden izler barındıran Diyar-ı Mevlana, zamanı aşan
28 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Maliye Kulübünün düzenlediği “Dünyada ve Türkiye’de Ekonomik Gelişmeler” konferansı, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekanlık Salonu’nda
28 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Lösev Fayda Kulübü'nün düzenlediği ''Dönem Sonu Toplantısı'' 25 Aralık Çarşamba günü Kongre Merkezi Mavi Salonda Gerçekleştirildi.
28 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi ve AR-GE ve İnovasyon Koordinasyon Merkezi (ARİNKOM) ortaklığıyla düzenlenen “Proje Motivasyon Atölyesi” semineri gerçekleştirildi.
28 Aralık 2019
“Dijitalleşme ve İnsan: Doğurgular, Fırsatlar ve Tehditler” başlıklı konferans 26 Aralık Perşembe günü Şener Şen Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.
28 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Koordinatörlüğü, Tazelenme Üniversitesi ve RadyoA tarafından düzenlenen “Tazelenme Partisi” 25 Aralık Çarşamba günü Öğrenci Merkezi Fuayene
27 Aralık 2019
Prof. Dr. Yahya Özsoy Toplum Hizmetleri 2019 Ödül Töreni, 26 Aralık Perşembe günü Öğrenci Merkezi Salon 2009’da gerçekleştirildi.
27 Aralık 2019
“Doğumunun 70. Yıl Dönümünde Ünlü Nogay Şairi Kadriya Temirbulatova’yı Anma Toplantısı” ve “Yiğitlerin Destanıyım Adlı Kitabının Tanıtımı” etkinliği gerçekleştirildi.
27 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Boluspor maçı hazırlıklarını sürdüren Eskişehirsporlu futbolcuları 26 Aralık Perşembe günü ziyaret etti.
25 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu öğretim elemanı Öğr. Gör. İntizar Şiraz, “Bilgi Yükle” isimli bilimsel proje yarışmasında dereye girerek ikinci oldu.