25 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Eskişehir Sanayi Odası ve Digit4Anatolia katkıları ile düzenlenen Eskişehir Dijital Dönüşüm Zirvesi ve Fuarına katıldı.
Anadolu Üniversitesi Erasmus Kulübü tarafından hazırlanan
25 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Engelliler Entegre Yüksekokulu tarafından düzenlenen "Seramik Uygarlıktır" konferansı gerçekleştirildi.
25 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Dış İlişkiler Şube Müdürlüğü’nün düzenlediği “Fulbright Burs Programı” semineri 23 Aralık Pazartesi günü Kongre Merkezi Salon Anadolu’da
25 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Eskişehir Barosu Başkanı Av. Mustafa Elagöz’ü 24 Aralık Salı günü ziyaret etti.
23 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Kariyer Kulübü tarafından düzenlenen Kişisel Gelişim Zirvesi’19” (KGZ’19) ikinci gününde de önemli konukları ağırladı.
23 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Gönüllü Toplumsal Hizmetler Kulübü tarafından “Engelleri Kaldırıyoruz” konferansı düzenlendi.
23 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Kariyer Kulübü’nün geleneksel hale gelen Kişisel Gelişim Zirvesi (KGZ) etkinliğinin ilk günü, 21 Aralık Cumartesi günü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde (AKM)
23 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Girişimcilik Kulübü tarafından düzenlenen ''Girişimcilik ve İnovasyon'' eğitimi, 21 Aralık Cumartesi günü Kongre Merkezi Kırmızı Salon'da gerçekleştirildi.
23 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Marketing Anadolu Kulübü tarafından düzenlenen “Sıfırın Altında Marketing ’19”, ikinci gününde de alanında uzman konukları öğrencilerle buluşturdu.
22 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Marketing Anadolu Kulübü tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen “Sıfırın Altında Marketing 19” adlı etkinlik, 21 Aralık Cumartesi günü gerçekleşti