22 Aralık 2019
''Kültürlerin Buluşma Noktası'' ana temasıyla Eskişehir İl Göç İdaresi tarafından düzenlenen Uluslararası Göçmenler Günü Eskişehir Kutlaması, Anadolu Üniversitesi ev sahipliğiyle
22 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Sinema Kulübü tarafından düzenlenen “Matrix Üçleme Gecesi” 20 Aralık Cuma günü Sinema Anadolu’da başladı.
22 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi E Blok’ta 21 Aralık Cumartesi günü, Üstün Yetenekliler Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi (ÜYEP) tanımlama sınavı gerçekleştirildi.
21 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Koordinatörlüğü bünyesinde faaliyet gösterecek olan Yabancı Diller Kulübü Rektörlük onayının alınmasının ardından Öğrenci Merkezi Salon
21 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi’nde “Türkiye-Ermenistan İlişkilerinin Dünü, Bugünü, Yarını” değerlendirildi.
21 Aralık 2019
Genç Yeşilay Kulübünden tarafından düzenlenen "Biri Bizi Gözetliyor" paneli, Öğrenci Merkezi Salon 2009’da gerçekleştirildi.
20 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat’ı ziyaret etti.
20 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Maliye Kulübü ve Eskişehir Vergi Dairesi Başkanlığı’nın ortaklaşa düzenlemiş olduğu “E-Belge Dönüşüm Süreci” isimli konferans, 18 Aralık Çarşamba günü
20 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı ve beraberindeki heyet, Karabük İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ'u ziyaret etti.
20 Aralık 2019
“Kan Bağışı Kampanyası” 12 Aralık Perşembe günü Eczacılık Fakültesi’nde gerçekleştirildi.
20 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Pof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı ve beraberindeki heyet, Safranbolu Kaymakamı Fatih Ürkmezer’i ziyaret etti.