20 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Karabük Valisi Fuat Gürel'i ziyaret etti.
20 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, SARAR Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar’ı ziyaret etti.
20 Aralık 2019
“Eskişehir Değerleriyle Buluşuyor” etkinliği kapsamında Türkiye Ulusal Ajansı Başkanı İlker Astarcı, Anadolu Üniversitesi’nde öğrencilerle buluştu.
20 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Koordinatörlüğü tarafından öğrenci kulüp başkanları toplantıs düzenlendi.
20 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü mezunu, sınıf öğretmenleri, öğretmen adayları ile buluştu.
20 Aralık 2019
"İstiklal'in Şairi Mehmet Akif Ersoy" etkinliği, 18 Aralık Çarşamba günü Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi Kırmızı Salon'da gerçekleştirildi.
19 Aralık 2019
SODİGEM, liselerde sosyal medya ve dijital güvenlik eğitimlerine devam ediyor.
19 Aralık 2019
SODİGEM, Türkiye’nin çeşitli kentlerinde etkin sosyal medya kullanımı ve dijital güvenlik eğitimlerine devam ediyor.
18 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi radyosu Radyo A, bu yıl ilk kez düzenlenen Eskişehir Başarı Ödülleri’nde halkın ve jürinin oylarıyla “Yılın Radyosu Ödülü”ne lâyık görüldü.
18 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Fotoğrafçılık Kulübü tarafından düzenlenen “10 Kasım Anıtkabir Sergisi” 18 Aralık Çarşamba günü Öğrenci Merkezi Fuaye Alanı’nda gerçekleştirildi.
18 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Eğitim Fakültesi bahçesinde yaşayan Karaburun isimli köpek ve yavrularını soğuk kış günlerinde yuvasız bırakmadı.