17 Aralık 2019
“Behçet Necatigil’in Ölümünün 40. Yıldönümü Anma Etkinliği”, 12 Aralık Perşembe günü Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Prof. Dr. Taciser Tüfekçi Sivas Konferans
17 Aralık 2019
Öğrenci Kulüplerinden Sorumlu Rektör Danışmanı Doç. Dr. Cem Işık, Çocuklarla ve Gençlerle İletişim ve İlişkilerini Güçlendirme Eğitim programına Ombudsmanlık Kulübü ile beraber
17 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Milli Fikir ve Düşünce Kulübü'nün düzenlediği 12-18 Aralık Yerli Malı Haftası etkinliği, 16 Aralık Pazartesi Günü Öğrenci Merkezi Salon 1453'te
17 Aralık 2019
"Yaşam Boyu Mikrobiyata Ortakların Trajedisi Olarak Antibiyotik Direnci" isimli etkinlik 4 Aralık Çarşamba günü Anadolu Üniversitesi İİBF Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.
17 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, 16 Aralık Pazartesi günü ESGROUP'u ziyaret etti.
17 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nın düzenlediği “Piyano Günleri”, 13 Aralık Perşembe günü Doç. Özgür Ünaldının gerçekleştirdiği “Oda Müziği Masterclass
17 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi ve Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Daire Başkanlığı arasında imzalanan protokolle birlikte, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele alanında bilimsel çalışmalar
16 Aralık 2019
Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen Açıköğretim Sistemi sınavları esnasında Antalya’da yaşanan trafik kazası, üniversitemizde derin üzüntü yaşattı.
15 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi, “Kazakistan Cumhuriyeti’nin Bağımsızlık Günü”nü coşkuyla kutladı.
15 Aralık 2019
Öğrenci Kulüpleri Koordinatörlüğü ve Radyo A ortaklığıyla düzenlenen parti 13 Aralık Cuma günü Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Fuaye Alanı’nda gerçekleştirildi.
15 Aralık 2019
“Kazakistan Cumhuriyeti’nin Bağımsızlık Günü Kutlama Programı” için Eskişehir’e gelen Kazakistan Cumhuriyeti Büyükelçisi Abzal Saparbekuly, Anadolu Üniversitesi'ni ziyaret etti.