15 Aralık 2019
Portekiz’in Ankara Büyükelçisi Paula Leal da Silva, Anadolu Üniversitesi Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı ziyaret etti.
13 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Dış İlişkiler Şube Müdürlüğü’nün tarafından düzenlenen “Hult Prize” seçmeleri, 13 Aralık Cuma günü Öğrenci Merkezi Salon 2009’da gerçekleştirildi.
13 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği’ni (MÜSİAD) ziyaret etti.
13 Aralık 2019
SODİGEM, lise öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirdiği “Etkin Sosyal Medya Kullanımı ve Dijital Güvenlik” eğitimleri kapsamında 12 Aralık Perşembe Fatih Fen Lisesi
13 Aralık 2019
Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SODİGEM) Müdürü Prof. Dr. Levent Eraslan, Eskişehir Kitap Fuarında, Eskişehirli kitapseverlerle buluştu.
13 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi ANASAM Söyleşileri, Doç. Dr. Nihat Ali Özcan’ın konuşmacılığında “Terör Örgütü PKK’nın Dünü, Bugünü, Yarını” söyleşisi ile devam etti.
13 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Öğrenci Kulüplerinden Doğa Sporları kulübünün davetlisi yeni çıkardığı kitabı ile doğa sporcusu Zorbey Aktuyun oldu.
12 Aralık 2019
12 Aralık Perşembe günü üniversiteyi ziyaret eden Cemalettin Gökay Anaokulunun öğrencilerini gören Rektör Prof. Dr. Çomaklı, miniklerin yanına gelerek onlarla bir süre sohbet etti.
12 Aralık 2019
TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Nihat Ali Özcan, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 12 Aralık Perşembe günü ziyaret etti.
12 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi İletişim Kulübü tarafından düzenlenen Gamer Zirvesi, “Ruthless Ladies” Youtube kanalı içerik üreticileri Nur Ergezer ve İrem Öz’ü ağırladı.
11 Aralık 2019
Anadolu SODİGEM, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Bilişim Teknolojileri Bağımlılığıyla Mücadele Araştırma Komisyonu üyelerini ağırladı.